Voordelen Mammae Soft

1) Zonder beugel

Mammae Soft is een beha zonder beugel. Zalig om mee te slapen. Heerlijk tijdens de kraamweek wanneer je borsten nog gevoelig zijn.

2) Elastisch stof

De Mammae Soft is rekbaar en groeit mee met je borsten. Ideaal tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

3) Discreet voeden

Mammae is de enige borstvoedingsbeha ter wereld waarmee je discreet kan voeden. Zo ben je overal op je gemak, waar en bij wie je ook bent.

Vaak gaan mama’s apart zitten als ze willen voeden of proberen ze hun borsten wat te bedekken met sjaals of doeken. Hierdoor zijn ze gespannen en dat is nadelig voor het toeschieten van de melk.

Mammae helpt om op je gemak te voeden bij andere mensen of op ‘openbare’ plaatsen. Door de speciale opening kan je voeden zonder dat je borsten te zien zijn. Met Mammae hoef je je niet te verstoppen, maar kan je trots laten zien dat je kiest voor borstvoeding.

4) Handenvrij kolven

De kolf past tussen de flappen van de binnencup en blijft op zijn plaats, waardoor je geen extra hulpstukken nodig hebt en handenvrij kan kolven.

5) Borst helemaal ontbloten

Geef je de eerste keer borstvoeding dan kan je met de Mammae Soft de borst volledig ontbloten zodat je makkelijk kan ‘leren’ hoe je borstvoeding geeft. Perfect voor optimaal huidcontact met je baby. 

site by Yappa