De website

Media-aandacht is natuurlijke de gedroomde marketingstrategie voor elke ondernemer. We besloten dan ook om hier zoveel mogelijk van te profiteren en lieten in elk artikel onze website vermelden.
De eerste weken hadden we al honderden bezoekers waarvan er velen een reactie neerschreven. Uit de reacties bleek al snel dat veel vrouwen enthousiast waren en zij stuurden de site door naar vriendinnen.
In de ontwikkeling van ons product werd de website een absolute meerwaarde, niet enkel voor de promotie van ons product maar ook omdat vrouwen zich spontaan aanboden als testmama. Anderen hadden geweldige tips. Winkels en vertegenwoordigers belden ons om te vragen of zij onze borstvoedingsbeha mochten verkopen… .
Als snel gingen we met Mammae internationaal en bleek onze Belgische mammae.be niet meer voldoende. De website werd dan ook vertaald in andere talen (Duits, Frans, Engels, ...).
Ondertussen werken we met Yappa. Zij hebben erg veel expertise in huis, werken snel en kunnen je met alles verderhelpen (nieuwsbrieven, wedstrijden, e.d. ...).

Tip
Denk je dat je met jouw idee internationaal kan gaan? Check dan of deze domeinnamen vrij zijn. Wij deden dit te laat en daardoor konden we Mammae.nl niet meer vastleggen.

site by Yappa