Eigen zaak sleutel tot goede werk/gezinsbalans? Mammae wint startersaward COMEVA

Op hetzelfde moment liep ook een ondernemingswedstrijd voor vrouwen georganiseerd door Comeva. Voor veel vrouwen – vooral de groep met opgroeiende kinderen – is het allesbehalve evident om carrière en gezin in evenwicht te houden.
Dit inspireerde Comeva tot de oprichting van de Comeva & Fortis Startersaward. Een eigen zaak is voor sommigen immers de sleutel tot een betere werk/gezinsbalans, voor anderen is het dan weer het waarmaken van hun droom. Comeva wil vrouwen hierbij inspireren en ondersteunen.
We dienden een dossier over onze beha in dat beoordeeld werd door een kritische vakjury. Uiteindelijk bleven acht kandidaten over die hun idee ‘live’ mochten voorstellen voor de jury.
Na zenuwslopende weken was het dan zover. De prijsuitreiking! Mammae werd gekozen als meest beloftevolle project voor Vlaanderen. Naast professioneel advies door Fortis én de hoofdprijs van 10.000 euro kregen we gratis massale media-aandacht. We kwamen op de radio en in kranten. Er verscheen een artikel over Mammae in Libelle, Flair, Feeling en Glam-it.

Mama zijn en ondernemen is niet vanzelfsprekend. We prijzen ons dan ook gelukkig met onze mannen, ouders , schoonouders en vrienden die ons bijstaan als het allemaal wat teveel wordt!

Tip
Wat is voor jou belangrijk? Denk op voorhand na over je werk/gezinsbalans. Vooral in het begin wordt je meer dan fulltime opgeslorpt door het opstarten van een nieuwe zaak. Is je partner hiermee akkoord. Kan je rekenen op een netwerk voor kinderopvang? Hoe zit het met je hobbies of sport?

site by Yappa