Reacties

Nies Cools - reismicrobe.com

Ik geef ondertussen bijna 8 maanden borstvoeding, blij dat ik vanaf het begin een Mammae had. Dat maakte discreet voeden net iets gemakkelijker en ook al ben ik nu al lang over die eerste drempels heen, het blijft fijn om hem te gebruiken. Dankzij de Mammae gaf ik al borstvoeding in een vliegtuig, huurauto, bos, etc... :-)

Marinke

Moeder worden is geweldig, maar het betekent ook dat je in het begin veel tijd met je kleintje thuis doorbrengt. Ik woon in de stad en ben gewend vaak op pad te gaan. Voor mij is het dan ook ontzettend belangrijk om de kleine man overal mee heen te kunnen nemen, om te voorkomen dat de muren op me af komen. Hoewel ik pro borstvoeding in het openbaar ben, wil ik dit wel graag zo discreet mogelijk doen. De Mammae BH is dan ook echt heel fijn. Vaak heeft niemand door dat ik de kleine voed, waardoor dit overal mogelijk is. Verder is het design zo subtiel dat niemand door heeft dat het een voedings-bh is. Hierdoor voel ik mij vrouwelijker dan met de standaard onflatteuze voedings-bh’s.

Echt een aanrader voor moeders die graag op pad gaan met de kleine!
Marinke

Corazon De Raeymaecker

Met men dochtertje van 4 maand model voor Mammae, dat is pas leuk werken ! De voedingsbeha doet goed dienst, ik hoop nog een tijdje borstvoeding te kunnen geven

Madelon Dingemanse-Droppert

Bedankt Mammae!! Ik ben er heel blij mee!! X Madelon

Joke Neven

Als vroedvrouw hecht ik veel waarde aan een goede borstvoedingsbeha. Mammae heeft het allemaal voor mij.

Evy Roose

Joepieeeee ♡ eindelijk eens mooie bv-tshirts!! Ineens 2 shirts en kleedjes besteld!! Superblij!

Kim Vos

Mede dankzij de prachtige jurk schitterden we op onze babyborrel!!! Het is echt een hele mooie jurk, ze valt heel mooi én ze is heel erg handig om borstvoeding te geven.

Marlies Swerts

Als vroedvrouw moedig ik moeders aan om te voeden op vraag van hun kindje, zonder een strak tijdsschema te volgen. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat moeders niet alleen thuis maar ook op andere plaatsen kunnen voeden en zich hier dan ook op hun gemak voelen. De voedingsbeha’s van mammae maken het gemakkelijker om te voeden in het openbaar, je kan er discreet mee voeden en bovendien voelen ze zeer comfortabel aan.”

Frauke Martens

Door de Mammae-BH voel je je terug elegant en vrouwelijk. Bovendien is ze comfortabel en erg handig.

Karin Kodden

Wij verkopen al jaren de Mammae bh. Vooral voor de mama met een grotere borst vinden wij dit een goede keus. De bh biedt goede steun aan de zware en grote borst. De borst zakt ook niet weg wanneer de bh worst losgemaakt, dus de moeder houdt goed zicht op de baby en de borst wat het aanleggen vergemakkelijkt. En een ander groot voordeel is dat de moeder er niet zo bloot bij zit. Voor veel moeders is dit echt een verademing en durven ze met de Mammae bh ook weer in het bijzijn van anderen te voeden.

Karin Kodden
Lactatiekundige borstvoedingscentrum Zwolle

Hilde Vrancken

Unieke opening Mammae

De opening van de Mammae borstvoedingsbeha is voor iedereen wat wils. Als je de opening opentrekt wordt de borst ontbloot en geniet je van het maximale huid op huid contact met je baby. Heb je bezoek of voed je op publieke plaatsen, laat je het “oog” klein zodat enkel de tepel en tepelhof vrij zijn waardoor je discreet kan voeden.
Let erop dat je het oog goed kan opentrekken. Indien dit niet lukt is je beha te klein, koop daarom best een week na de bevalling je beha. Dan is de eerste stuwing voorbij en zullen je borsten niet meer veel van vorm veranderen.

Hilde Vrancken
Vroedvrouw, zorgcoach kraamzorg Landelijke Thuiszorg
Voorzitter borstvoedingswerkgroep Kraamzorg Landelijke Thuiszorg
Projectverantwoordelijke certificaat “borstvoedingsvriendelijke organisatie” van Kraamzorg Landelijke Thuiszorg

Magda Vaes

Een beugel in een borstvoedingsbeha kan perfect’
Voor een vrouw die borstvoeding geeft is het belangrijk om de juiste bh te dragen om knellen en afsluiting van de melkkanalen te voorkomen. Een verstopt melkkanaaltje of zelfs een borstontsteking kunnen oorzaak zijn van het dragen van een te kleine of niet passende bh. Je koopt dus best je beha in een gespecialiseerde winkel.
Een borstvoedingsbeha met beugel kan perfect op voorwaarde dat je de juiste maat draagt. De beugel moet op je ribben zitten en niet op het borstweefsel.
De Mammae beugel werd speciaal ontwikkeld voor een voedende borst. Door zijn ergonomische vorm zit hij niet op het borstweefsel en is er nog voldoende ruimte wanneer de borst zich vult met melk. Hierdoor worden je borsten beter ondersteund en voelen minder pijnlijk aan.

Magda Vaes
Vroedvrouw
Lactatiekundige IBCLC

Mirjam van den Heuvel

De Mammae houdt de borsten op hun plaats, met name tijdens het voeden. Mama’s met zware borsten en/of een tepel die meer naar beneden gericht is; hoeven hun borst niet meer te ondersteunen met de hand. Mammae zorgt er dus voor dat de baby effectief en efficiënt de borst kan legen en daardoor ook minder kans is op tepel beschadiging. In deze praktijk testen de mama’s vaak direct de Mammae en ervaren gelijk het grote verschil!

Mirjam van den Heuvel – Boersma IBCLC
Lactatiekundige praktijk NOP

Kathleen Vanholen

afkolven op het werk – Mammae maakt dit makkelijker’

Veel jonge mama’s kiezen er bewust voor hun kindje zes maanden enkel borstvoeding te geven. De meesten moeten in deze periode terug starten met werken en al lijkt het in het begin niet eenvoudig, toch kan werk en borstvoeding heel goed samengaan. Afkolven kan dan een oplossing bieden. Zo hou je je melkproductie op gang en kan je baby tijdens je werkdag toch moedermelk drinken.

Mammae zorgt ervoor dat je niet alleen discreet kan voeden, maar ook kolven wordt gemakkelijker. Je kan de beha makkelijk dragen onder je gewone kleren zonder dat het opvalt dat je een borstvoedingsbeha draagt. Ook het kolven zelf gaat makkelijk omdat je de beha gewoon kan aanhouden en het flapje kan opentrekken zover als nodig zonder dat de borst zichtbaar wordt. Terug gaan werken als jonge mama vraagt wat organisatie, maar Mammae kan je helpen om je keuze voor borstvoeding te ondersteunen!

Kathleen Vanholen
Vroedvrouw- Lactatiekundige IBCLC
Coördinator Kraamdienst Wit-Gele Kruis Limburg.

Babette Peeters

Wij werken al enkele jaren met de Mammae voedingsbeha. Vanuit ons kraamcentrum, verlenen we zorg aan moeder en baby tijdens de kraamtijd en begeleiden we veel vrouwen die borstvoeding geven. Het vinden van een goede voedingsbeha is soms niet gemakkelijk. Als extra service tijdens de kraamtijd kunnen wij helpen bij het aanmeten van de Mammae beha. Het passen van de beha kan het best aan het einde van de kraamtijd, dan is de stuwing verdwenen en komt het moment dat de mama’s weer gaan deelnemen aan het gewone leven en ook meer gaan voeden buiten de slaapkamer. Onze ervaring is dat de Mammae helpt om de borst goed aan te bieden aan het kindje, omdat de borst door de beha ondersteund wordt. Dit maakt het aanleggen gemakkelijker en zo heeft mama haar handen vrij ter ondersteuning van het kindje en kan ze helpen met aanhappen. De Mammae zorgt er bijna automatisch voor dat de voedingshouding goed is, zodat het kindje niet aan de borst gaat ‘hangen’ en tepelkloven worden voorkomen. Daarnaast is de Mammae een prachtige beha. Ik heb veel mama’s al horen zeggen bij het aanpassen van de Mammae: “Wow, ik voel me weer mooi, kan ik hem meteen aanhouden?”
De Mammae is zeker niet goedkoop, maar de regel bij borstvoeding is: -eerst investeren, daarna profiteren-. En dat geldt zeker ook voor de Mammae!

Babette Peeters cicogna kraamzorg

Ruth Adriaansens

Als lactatiekundige werd ik gevraagd een stukje te schrijven over mijn ervaring van de Mammae voedingsbeha. Daar kan ik eigenlijk heel kort en bondig over zijn. Iedere moeder die mij vraagt naar een goede en mooie voedingsbeha zal ik Mammae adviseren. In onze hedendaagse maatschappij is het helaas nog niet altijd gebruikelijk om buitenshuis te voeden. Met de Mammae voedingsbeha wordt het voor iedere moeder een stuk aangenamer. Je borst valt niet naar beneden, er zit een mooi biesje aan zodat niemand ziet wat je eigenlijk aan het doen bent. Je baby het beste geven dat er is, borstvoeding. Discreet borstvoeding geven met een mooie beha maakt het moeders makkelijker om langer hun kindje borstvoeding te geven.

Ruth Adriaansens
Lactatiekundige IBCLC
JaNatuurlijk Borstvoedingscentrum

Elke Beerden

Als vrouw met een grotere cupmaat is het altijd moeilijk om een mooie passende bh te vinden met voldoende ondersteuning.
En tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode erna werd het nog moeilijker.
Mamae heeft voor mij dit probleem volledig opgelost.
Niet alleen zijn de bh's mooi maar ze bieden volledige ondersteuning en ze blijven goed zitten wanneer je borsten nu "leeg" of gevuld zijn.

Nathalie Sfirtsis

Ik ben alvast superfan van mammae en heb deze bh al dubbel en dik aangeraden bij vriendinnen.

Het voeden is mega-discreet en eindelijk een flatterende borstvoedingsbh die heel goed ondersteunt en een mooie vorm geeft en zelfs afslankt !!! Handsfree kolven gaat ook supergoed en door de blijvende ondersteuning tijdens het voeden, heb ik minder kans op striemen ondanks mijn zware boezem. Ik draag de bh nu terug tijdens mijn tweede zwangerschap. Zalig!

Danku mammae!! Kijk enorm uit naar de mammae mistery en de kledij!

An Scheelen

Met een nieuwsgierige peuter aan de borst is discreet voeden vaak een uitdaging. Gelukkig kwamen de dames van Mammae net op tijd met hun nieuwe kledinglijn.

site by Yappa