Samenstelling en wasvoorschriften

Mammae Classic/Mammae Mystery/Mammae Plus

Samenstelling
Mammae is gemaakt van een ademend microfibre in combinatie met een ultra fijne lycra, wat voor een geweldig draagcomfort zorgt. De beugel werd ingepakt in een speciale hoes zodat deze zacht aanvoelt op de huid. De binnencups bestaan uit extreem zachte polyamide in combinatie met lycra. De zachte, elastische stof voelt aangenaam op de huid.

De zachte foam in de buitencups in combinatie met de voorsluiting zijn speciaal ontwikkeld om de natuurlijke beweging van borstvoedende borsten op te vangen. Daarnaast geven ze de beha een elegante belijning en zorgen ze dat de borstkompressen niet zichtbaar zijn.

Wasvoorschriften
Mammae Classic en Mammae Plus zijn beugelbeha’s. Je wast een beugelbeha best niet in het wasmachine. Niet omdat het stof hier niet tegen kan (dit zou je kunnen wassen op 30°C ) maar omdat de beugel zou kunnen loskomen. Dit kan je wasmachine beschadigen. Wil je toch in het wasmachine wassen? Doe de beha dan een waszakje, kies programma handwas of wol programma en steek je machine niet te vol. Uiteraard was je met dezelfde kleuren.
Steek zeker geen spullen met klittenband bij de beha, dit kan de cups beschadigen.

Wij raden dus aan om de beha in de handwas te steken. Spoel de beha na de handwas goed uit en trek de cups glad. Laat hem niet drogen direct op een warmtebron.

Steek de beha's zeker niet in de droogtrommel/droger. Het stof kan krimpen waardoor de beugel niet meer past en kan doorscheuren!

Mammae Soft

Samenstelling
Mammae Soft is een comfortbeha die aanvoelt als een tweede huid. Mammae Soft is ideaal tijdens de zwangerschap en kraamweek doordat het elastisch stof (92% polyster 8% elastaan) zich aanpast aan de borsten (ideaal bij stuwing).

Wasvoorschriften
De Mammae Soft mag je wassen op 30°C.
Je doet de Mammae Soft best niet in de droogtrommel/droger.

Borstkompressen

Samenstelling
De anatomisch gevormde borstkompressen zijn opgebouwd uit 4 lagen. De zachte binnenkant is gemaakt van gebrusht katoen wat zacht is voor de tepels. De ultra-absorberend kern neemt snel vocht. De polyester laag met een speciale waterresistant coating vermijdt lekken. De buitenste laag bestaat uit ademend microfibre in combinatie met een ultra fijne lycra.

Wasvoorschriften
Bij aankoop laat je de borstkompressen best een nachtje weken in koud water en je wast ze eerst voor gebruik. Zo vermijd je pilling/pluizen.
Je kan de kompressen wassen op 30°C. Heb je spruw dan kan je ze best wassen op 60°C om de bacteriën te doden. Let wel, doe je dit regelmatig dan kan de kleur vervagen.

site by Yappa