'100 meest gestelde vragen over borstvoeding'

Collectie: Boek

Waarom dit boek?

Zijn wij lactatiekundigen of vroedvrouwen? Neen!
Zijn wij ervaringsdeskundigen met een missie? Ja!

Tien jaar geleden begon ons avontuur. Onze eerste kindjes werden geboren en borstvoeding was een feit. We wisten op voorhand niet dat we lang gingen voeden. Het was gewoon een natuurlijk proces, met vallen en opstaan.
Onze borstvoedingsperiode was een tijd om te koesteren en nooit meer te vergeten. In die periode bedachten we een unieke en innovatieve borstvoedingsbeha en richtten we ons bedrijf op, met daarnaast een sociale missie om borstvoeding te promoten.

De verhalen, mails en vragen stroomden binnen. Op testdagen met borstvoedende mama’s werden ervaringen gedeeld, tips gegeven, vragen gesteld, tranen geweend…
In deze contacten viel het ons op hoe weinig er geweten is over borstvoeding en hoe jammer het is dat zo veel mama’s foute of onvolledige informatie krijgen en hierdoor niet starten of sneller afhaken met borstvoeding.

Elke vraag die we kregen, legden we voor aan een lactatiekundige en de korte antwoorden gaven we door aan de mama’s. Dit op een eerlijke, correcte en vrolijke manier. Deze manier van werken bleek zo’n succes dat we besloten om deze vragen te bundelen. Ons borstvoedingsboek werd geboren. We willen dan ook iedereen bedanken voor de hulp en hopen dat we ook jou kunnen helpen in jouw borstvoedingsperiode!

— Eva Boonen & Martine Boonen

Verkoopprijs: 17,99
Verkooppunten Nederland: bol.com, Bruna, de betere boekhandel, borstvoeding.com
Verkooppunten Vlaanderen: bol.com, Carrefour, Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel

Verkrijgbaar in: Boek

Zoek een verkooppunt
site by Yappa